PRIMA PAGINĂ DESPRE NOI SERVICII PARTENERI PROMOŢII PREŢURI CARIERE CONTACT Auto Stop
 
ISTORICUL NOSTRU
În urmă cu 7 ani GTE REP CAR a deschis un auto-service modern, destinat reparaţiei autoturismelor cât şi autoutilitarelor sau a microbuzelor. În toată această perioadă societatea s-a dezvoltat continuu devenind o unitate reprezentativă în peisajul reparatorilor auto din zona Constanţa. Creşterea s-a simţit pe toate planurile, atât prin mărirea numărului de personal cât şi prin ridicarea nivelului profesional al acestora.

Auto-service-ul este situat în Constanţa, pe strada Hatman Arbore nr.45, într-o zonă uşor accesibilă atât vehiculelor uşoare cât si vehiculelor grele. GTE REP CAR dispune de o suprafaţă construită de peste 1.100 m² şi o suprafaţă totală de peste 4.500 m², constând în spaţii destinate activităţii de reparaţii, spaţii administrative, spaţii destinate clienţilor, spaţii de depozitare, spaţii de parcare şi reţea Wi-Fi. Fiecare post de lucru este monitorizat cu camere video prin care pot fi urmărite maşinile în lucru direct pe website-ul nostru.

Departamentul reparaţii mecanice este dotat cu tehnică de diagnosticare generală (testere, instalaţii curăţare injectoare, aparat verificat şi încărcat AC, aparat verificat faruri, reglat unghi de fugă, etc.). Departamentul de vopsitorie este dotat cu cabină de vopsire modernă, cu stand propriu de vopseluri şi cu spaţii seprate de pregătire. Departamentul tinichigerie este dotat cu instalaţii de sudură moderne (mig-mag, sudură în puncte, etc.), standuri de reparat, redresat şi măsurat caroserii, prese hidraulice etc. Toate aceste facilităţi sunt destinate desfăsurării unor activităţi de întreţinere şi reparaţii auto de calitate.