fbpx

Deschidere dosar daune Euroins Constanta

Ai o dauna pe RCA?
Suna la numarul de urgenta, iar noi iti reparam autoturismul, indiferent de societatea la care este asigurat vinovatul.
La GTE REP CAR primesti autoturism la schimb, gratuit, pe toata perioada reparatiilor si garantia unei lucrari de calitate.
Paşii de urmat în caz de accident rutier fără victime:
1. Daca conducatorii auto se înţeleg, atunci este necesar sa se completeze, cu atenţie, o Constatare Amiabila de accident (adica tipizatul auto copiant) în conformitate cu circumstanţele producerii accidentului.
Documente necesare:

  • cartea de identitate si permisul de conducere a conducatorilor auto, implicati in accident
  • certificatele de înmatriculare ale vehiculelor,
  • poliţa RCA a vinovatului.

Pagubitul trebuie sa pastreze urmatoarle documente si informatii:

  • Prima pagina a tipizatului “constatare amiabila”, semnat si datat,
  • In copie: cartea de identitate, permisul de conducere, polita RCA si certificatul de inmatriculare ale vinovatului,
  • Numarul de telefon al celeilalte persoane implicate in accident,
  • Data si ora producerii evenimentului.

Service auto: 0784 65 65 22

Comanda piese auto: 0784 65 65 21

Asigurari: 0768 66 99 66

IMG_3805

 

2. Daca conducatorii auto nu se inţeleg trebuie mers la Serviciul Constatări daune auto, din cadrul Poliţiei Rutiere, aflat pe raza producerii evenimentului , in maxim 24 ore (exceptie sambata şi duminica) cu documentele mentionate mai sus, pentru emiterea unui Proces Verbal de Contraventie si / sau Dovada de reparatie auto.
Vinovatul de producerea accidentului va scrie “De acord cu despăgubire RCA” si va semna. Prin aceasta fraza isi recunoaşte culpa si RCA-ul isi produce efectele.
Sfat util:
Daca in momentul producerii accidentului, autorul devine agresiv, sunati la numarul unic de urgenta 112 si informaţi ca ati avut un accident rutier iar cel care a produs accidentul VI SE PARE ca este sub influenta bauturilor alcoolice sau sub influenta drogurilor , pentru ca prezinta un comporatment agresiv.
In această situaţie Poliţia este obligată sa trimita un echipaj la fata locului. Prin sintagma “MI SE PARE”, nu puteti fi tras la raspundere juridic, pentru ca ati chemat Poliţia, care are competenta generală in respectarea Ordinii şi Liniştii Publice.
Politia poate sa intocmeasca un Proces Verbal de Contraventie la fata locului, sau sa va trimita la cea mai apropiata sectie.