fbpx

PROMOTIE – REPARATII DAUNE ASIGURARI – AVANTAJ FINANCIAR CLIENT

Ai fost implicat intr-un accident rutier si nu esti vinovat ? Masina se repara cu decontare pe asigurari ? Pentru a compensa neplacerea acestui eveniment , daca repari masina la GTE REP CAR, noi iti oferim urmatoarele:

Service auto: 0784 65 65 22

Comanda piese auto: 0784 65 65 21

Asigurari: 0768 66 99 66

Consiliere la cererea dvs.

Servicii profesionale – va ajutam sa obtineti o programare rapida pentru constatarea daunelor si va oferim toate informatiile necesare la orice ora din zi si din noapte.

Intocmire Dosar Daune GRATUIT

Aveti consilier personal pentru daune!

Intocmirea dosarului de daune va poate da mari batai de cap si de aceea va punem la dispozitie la cererea dvs. un consilier ce va va insoti la centrul de daune pentru intocmirea dosarului de constatare.

Tractare GRATUITA

Oferim la solicitarea dvs. tractare gratuita de la locul accidentului.

 

Valet Service

La cererea dvs. ridicam masina avariata de acasa si o aducem inapoi reparata.

Masina La Schimb

La solicitarea dvs., veti primi o masina la schimb, din momentul intrarii in reparatie, indiferent de contravaloarea daunelor (in functie de stocul disponibil).

Reparatii Auto In Regim De Urgenta

Repararea autovehiculului dvs. este o prioritate pentru noi, astfel ca oferim servicii de reparatii in regim de urgenta din momentul completarii dosarului de daune.

Piese Originale Omologate RAR

Calitatea este principalul nostru obiectiv si din acest motiv oferim garantia ca toate piesele folosite sunt originale si omologate RAR.

Decontare Directa, Rapida si Sigura

GTE REP CAR dispune de decontare directa cu toate companiile de asigurari, adica nu va trebui sa platiti factura de reparatie.

Ridicare Rapida Din Service
Decontare Directa, Rapida si Sigura

Dupa efectuarea reparatiei va veti putea lua masina imediat din service, fara sa fiti nevoit sa asteptati decontarea daunei din partea companiei de asigurari.

Informatii suplimentare?

Daca doriti informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.