fbpx

Service Auto Constanta

Service Auto Constanta

Service Auto Constana
GTE REP CAR SERVICE AUTO ofera reparatii Mecanica, preturi manopera online, calitate buna.
Service Auto Constanta – Daca ai nevoie de solutii rapide si profesionale, te asteptam la service-ul nostru cu locatia in Constanta.
Suntem un service auto cu experienta mare pe piata auto cu locatia in orasul Constanta, infiintat in 2006.
Echipa noastra se dedica zilnic ca rezultatul final sa fie in primul rand multumitor pentru client. Tinem foarte mult la parerile clientilor nostri, si tocmai de aceea ascultam cu atentie problemele. Stabilim problema si venim cu cele mai optime rezolvari, pentru ca tu sa fii multumit.
Echipa noastra de experti va sta la dispozitie zilnic, servicii de calitate la cele mai bune preturi.

Calitatea, profesionalism, atentie in rezolvarea problemelor acestea sunt doar cateva dintre cuvintele care definesc serviciile noastre.

 

Service Auto Constanta – Calitate si profesionalism

Comercializam piese si accesorii originale in Constanta, totul la cea mai inalta calitate. Ne dorim sa oferim clientilor nostri toate beneficiile de care dispunem.
Service-ul nostru se diferentiaza de altele prin calitate, profesionalismul echipei noastre formata din specialisti in domeniu. Performanta echipamentelor de ultima generatie cu care sunt dotate atelierele auto-service-ului GTE REP CAR, iti asigura siguranta calitatii serviciilor.
Unul dintre cele mai importante aspecte referitoare la service-ul nostru este suprafata de 1.100 mpĀ².
Auto-service-ul nostru detine spastii destinate activitatii de reparatii, spatii administrative, spatii destinate clientilor, spatii de depozitare, spatii de parcare

 

Stim ca cel mai important lucru pentru clientii nostri este calitatea serviciilor oferite, de aceea te invitam in service-ul nostru sa te convingi singur.

 

Clink aici pentru a intra pe pagina principala!

Clink aici pentru locatie!

Te asteptam inzestrati cu interes pentru rezolvarea problemelor masinii tale. Intre timp echipa noastra de profesionalisti acumuleaza experienta necesara. Pentru ca tu sa fii cel multumit, iti oferim servicii de calitate, garantat la cele mai bune preturi.

 
service auto constanta