fbpx

Service auto ieftin Constanta

Service auto ieftin Constanta – suntem un service auto ieftin din Constanta. Ne dorim ca atat noi, cat si clientii nostri sa fim multumiti de serviciile pe care le oferim. Atat noi pentru ca este vorba de a presta niste servicii la o calitate inalta, cat si clientii isi doresc servicii de calitate. Clientii care sunt multumiti este mai probabil sa se intoarca in service-ul nostru, cat si sa aduca clienti noi.

Service auto Constanta

Service auto Constanta –  suntem in continua modernizare. Aici poti afla mai multe informatii despre ofertele noastre precum si despre gama complet de servicii pe care o oferim.

Reparatii si intretinere pe partea mecanica
Oferim servicii de inalta calitate pentru autoturismul dumenavoastra.

Reparatii si intretinere pe partea electrica

Servicii de inalta calitate pe partea de electrica a autorurismului dumneavoastra.

Schimburi de ulei + filtre
Facem schimburi de ulei + filtre rapid si eficient.

Auto-service-ul este situat in Constanta, pe strada Hatman Arbore nr.45, intr-o zona usor accesibila atat vehiculelor usoare cat si vehiculelor grele. GTE REP CAR dispune de o suprafata construita de peste 1.100 m² si o suprafata totala de peste 4.500 m², constand in spatii destinate activitatii de reparatii, spatii administrative, spatii destinate clientilor, spatii de depozitare, spatii de parcare si retea Wi-Fi. Fiecare post de lucru este monitorizat cu camere video prin care pot fi urmarite masinile in lucru direct pe website-ul nostru.

Pentru mai multe detalii ne puteți scrie pe pagina de Contact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *