fbpx

Despre Noi

Scurt istoric despre firma noastra

In urma cu 13 ani GTE REP CAR a deschis un auto-service modern, destinat reparatiei autoturismelor cat si autoutilitarelor sau a microbuzelor. In toata aceasta perioada societatea s-a dezvoltat continuu devenind o unitate reprezentativa in peisajul reparatorilor auto din zona Constanta. Cresterea s-a simtit pe toate planurile, atat prin marirea numarului de personal cat si prin ridicarea nivelului profesional al acestora.

  • Teste calificate
  • Teste automate
  • Preturi accesibile
  • Service mecanica
  • Service electrica
  • Tinichigerie - Vopsitorie

Auto-service-ul este situat in Constanta, pe strada Hatman Arbore nr.45, intr-o zona usor accesibila atat vehiculelor usoare cat si vehiculelor grele. GTE REP CAR dispune de o suprafata construita de peste 1.100 mp² si o suprafata totala de peste 4.500 mp², constand in spatii destinate activitatii de reparatii, spatii administrative, spatii destinate clientilor, spatii de depozitare, spatii de parcare si retea Wi-Fi. Fiecare post de lucru este monitorizat cu camere video prin care pot fi urmarite masinile in lucru direct pe website-ul nostru.

Departamentul reparatii mecanice este dotat cu tehnica de diagnosticare generala (testere, instalatii curatare injectoare, aparat verificat si incarcat AC, aparat verificat faruri, reglat unghi de fuga, etc.). Departamentul de vopsitorie este dotat cu cabina de vopsire moderna, cu stand propriu de vopseluri si cu spatii seprate de pregatire. Departamentul tinichigerie este dotat cu instalatii de sudura moderne (mig-mag, sudura in puncte, etc.), standuri de reparat, redresat si masurat caroserii, prese hidraulice etc. Toate aceste facilitati sunt destinate desfasurarii unor activitati de intretinere si reparatii auto de calitate.

Tehnologie
Personal
Calitate

Informatii suplimentare?!

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.